Szolgáltatások

A világ folyamatosan egyre komplexebb technikai és műszaki kihívások elé állít minket. A szaktudás és tapasztalat segítségével, azaz a szolgáltatásainkkal van lehetőségünk támogatni Önt úgy a vásárlása előtt, mint azután. A termék akkor egész, ha tartozik szolgáltatás hozzá. Mérnökeink sok éves tapasztalataik alapján segítenek kiválasztani a műszakilag és gazdaságilag legmegfelelőbb megoldást.

 • Tervezés SMED, hatékonyságnövelő szempontok alapján

  Tervezés igényeinek megfelelően, legyen szó berendezés beépítésről, SMED kiszolgálókról, rádiótávvezérlőkről, újrahasznosításról. Hatékonyságnövelő.

 • Felfogatás, egyedi készülék tervezése és kialakítása

  Felfogatás kialakítása, mágneses-mechanikus és vákuumos-mechanikus egyedi készülékek megtervezése a gyors átállás hatékonyságának figyelembevételével.

 • Hidraulika vizsgálat és javítás, elektronikai és elektromos javítás, szervizelés garanciális és garancián túli termékekre.

  Szervizelés, alkatrészcsere, berendezések vizsgálata szakavatott kollégáinkkal. Vállaljuk megmunkáló és fröccsöntő gépek, vezérlők elektronikai és elektromos átvizsgálását és javítását. Vállaljuk hidraulika átvizsgálását, javítását és korszerűsítését. Daruk rádió távvezérlésesre való átalakítását is vállaljuk, az általunk forgalmazott ipari rádió-távvezérlő rendszerekkel. A garanciális és garancián túli szerviz budapesti telephelyen történik.

 • Biztonságos beüzemelés és telepítés betanítással

  Biztonságos beüzemelés a megvásárolt berendezéseknél, a helyszínen! Szerkezetek telepítése és a kezelők profi betanítása szakértő munkatársaink által.

 • Emelőszerkezetek vizsgálata, időszakos mérések

  Emelőszerkezetek, berendezések időszakos vizsgálata, ellenőrző mérései. SMED kivitelező gyors szerszámrögzítő QMC rendszerek, ellenőrzése mágneses mérésekkel. UNI-EN 13155:2004 szabvány.