Cégismertető

Mágneses vonzerő, 30 éve Magyarországon

Mágneses vonzerő KÖZEL 100 ÉVES CSALÁDI TRADÍCIÓ alapján. A BESTOF Kft. 1992 óta az ipari automatizálásban piacvezető cégek kizárólagos képviselete. A COMES, majd a Delachaux Csoport, később a Conductix Wampfler, valamint a Tecnomagnete S.p.A. termékeinek egyedüli forgalmazója, illetve magyarországi exkluzív partnere.

Bestof Kft – 100 éves családi tradíció

Mágneses vonzerő és az ipari automatizálás

Cégünk, a BESTOF Kft.  30 éves magyarországi tevékenysége során szakértelmével, széles termékskálával, a döntést elősegítő mérnöki szaktanácsadással, valamint megbízható termékeivel több száz kisvállalkozás munkáját segítette, illetve vált az acélművek, erőművek, ipari vállalatok állandó beszállítójává. A teljesség igénye nélkül: Audi Hungária, Mercedes-Benz manufacturing Hungary, Stadler Szolnok Vasúti Járműgyártó, VAMAV Vasúti Berendezések, IGM Robotrendszerek, ISD Dunaferr, ÓAM- Ózdi Acélművek, ARCONIC-KÖFÉM, Mátrai Erőmű, Tyco Electronics Hungary, Aptiv Connection Systems Hungary, Yanfeng, SMR, ACPS Automotive.

A mágneses vonzerő, mint szlogen, jelképezi kereskedelmi tevékenységét, ugyanis olyan világhírű cégek képviseletei vagyunk, akik piacvezetők az ipari mágnesek, technológiák fejlesztésében és gyártásában. Cégünk szakszerű szolgáltatásokkal bővíti ezt a tevékenységet. 

Mágneses vonzerő az ipari automatizálásbanA Conductix Wampfler Delachaux Csoport tagvállalatai szabadtéren, kikötőkben, bányákban, alagutakban illetve gyárcsarnokokban stb. működő mozgó-, forgó-, haladógépek (emelők, daruk, markolók, szennyvíz-tisztítógépek, automatizált szerelőközpontok, megmunkáló szerszámgépek, robotok és egyéb gépek) táplálására, vezérlésének továbbítására szolgáló berendezések, illetve komplett elektromágneses és állandó mágneses vaskiválasztó és anyagmozgató elektromágneses berendezések tervezésére és gyártására specializálódtak. A Conductix Wampfler számos nemzetközi nagyvállalattal van folyamatos beszállítói kapcsolatban, többek között Voest Alpine, Konecranes, Danieli stb. és több jelentős nagyberuházásnál is jelen volt beszállítóként. Például: acélművek, kikötők, erőművek stb. építésénél, új beruházásokban és korszerűsítéseknél egyaránt.

A Tecnomagnete piacvezető gyártója az elektro-permanens mágneses rendszereknek a munkadarab-felfogatás, szerszámfelfogatás és az anyagmozgatás, emelés területén.

Mágneses vonzerő, innovációk a 21. században

Az utóbbi években portfóliónk újabb termékkörökkel bővült. Cégünk, az IMET rádiótávvezérlők és az InLED kizárólagos magyarországi forgalmazója lett. Az InLED, európai magas minőségű ipari LED világítótestek gyártója csarnokokba, darukra és egyéb ipari felhasználási területekre. Vállaljuk egyedi munkadarab-felfogató készülékek tervezését és gyártását, automatizált rendszerek LEAN gyártásba illeszkedő SMED és QMC rendszerek és kiegészítőik (például szerszám forgató, szerszám előmelegítő) és egyéb speciális berendezések tervezését, beüzemelését és szállítását. Ezentúl kínálatunkban megtalálhatóak a nehézüzemi körülmények közötti alkalmazásokra megfelelő robot megfogók is. Reméljük, hogy hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük!

Tekintse meg bemutatkozó videóinkat YouTube csatornánkon a linkre vagy a képre kattintva:

Bemutatkozó videók - lejátszási lista (YouTube link)

YouTube Bemutatkozó videók BestOF Kft.


Sok sikert és a legjobbakat kívánja Önnek a BestOF Kft., a mágneses vonzerő.

Bestof Kft - mágneses vonzerő