Vákuumos anyagmozgatás

Vákuumos emelő használatát és a vákuumos anyagmozgatást ajánljuk, amikor a mágneses emelés nem alkalmazható. Minden olyan esetben, amikor az anyagfajta nem teszi lehetővé a mágneses megfogók használatát. Például: ha nem mágnesezhető anyagból készült terhet kell mozgatnia, vagy az átmágnesezéshez szükséges minimális lemezvastagságot nem éri el emelendő terhe.


A vákuumos emelő-berendezések alkalmasak fémlemezek, falapok, kő-, műanyag- vagy üvegtáblák sérülésmentes, biztonságos megfogására, mozgatására. A vákuumos emelő segítségével a lemezek mozgathatók vízszintesen, vagy akár billenthetők is manuálisan, elektromos vagy pneumatikus mozgatású szerkezettel. Az emelőkön elhelyezett egyszerű kezelőszervvel a lemezeket egyetlen személy mozgathatja könnyen, gyorsan, biztonságosan és balesetmentesen. Bővebb információ és ajánlatkérés, itt.

Termékforgalmazás mellett, a biztonságos beüzemelést és üzemeltetést elősegítő szolgáltatásainkkal is állunk rendelkezésére. Mérnöki szaktanácsadás, időszakos vizsgálat, szerviz.

Vákuumos emelő

BestOF Kft. - Mágneses Vonzerő